
Our top 10 from 2021
2021 was a breakthrough year for plant-based foods, cultivated meat and fermentation from Israel. Check out our top 10 moments from a landmark year. 2021
2021 was a breakthrough year for plant-based foods, cultivated meat and fermentation from Israel. Check out our top 10 moments from a landmark year. 2021
Known as the Startup Nation, Israel is renowned for innovative technology, agricultural and stem cell research, and investment capital. It is thus not surprising that
The U.S. plant-based retail market grew at 27 percent over last year, almost two times greater than total retail food sales. 2020 was a year
Cultivated meat can compete on costs and have a lower environmental footprint compared to conventional meat production. If renewable energy is used in its production,
In our quest to create a sustainable, healthy, and just food system founded on alternative proteins, one diverse and popular product category remains elusive: structured,
Amidst Covid restrictions, 2020 turned out to be a transformative year for GFI in Israel, our first full year of operation. In 2020 we doubled
Israel’s Prime Minister Netanyahu become the first head of state to taste cultivated meat in a tasting event hosted by GFI Israel and Aleph Farms.
How do we feed 10 billion people by 2050? Fermentation provides a promising solution. Fermentation—the cultivation of a microbial species to produce or transform a
GFI Israel is expanding its graduate-level course on alternative proteins to three universities – a critical step to empowering the next generation of alternative protein
2021 was a breakthrough year for plant-based foods, cultivated meat and fermentation from Israel. Check out our top 10 moments from a landmark year. 2021
05 באוקטובר 2021 ישראל יכולה להיות שחקן מרכזי ולסייע בפיתוח פתרונות למשבר האקלים העולמי באמצעות טכנולוגיות פודטק ואגריטק בעשור האחרון, מעמדה של ישראל בציבור האמריקאי
10 בפברואר 2021 קטניות יכולות לסייע בבניית מערכת מזון גלובלית בת קיימא על ידי יצירת מוצרי חלבון אלטרנטיביים טובים יותר האו”ם מכיר רשמית ב- 10
צוות המומחים של GFI חושף שמונה מגמות מובילות בתחום החלבונים האלטרנטיביים לשנת 2021. אילו מגמות בעולם הפודטק יכבשו את צלחת הצרכנים בשנת 2021? צוות המומחים
מדוע חדשנות בתחום החלבונים האלטרנטיביים היא קריטית לעמידה ביעד הטמפרטורה של הסכם פריז וכיצד אנו יכולים להאיץ את ההתקדמות. GFI וארגון Climate Advisers כתבו את
הדו”חות החדשים של ארגון GFI אודות החדשנות בשוק החלבון האלטרנטיבי מראים כי שנת 2020 היוותה ציון דרך משמעותי במכירות, השקעות בחלבון אלטרנטיבי והשקות של חברות
הדו”ח החדש של GFI ישראל חושף שתעשיית החלבון האלטרנטיבי ממוקמת במקום הראשון בהייטק הישראלי בגידול השקעות פודטק, אך עדיין נמצאת בתחילת דרכה. “אומת הסטארט-אפ” ידועה
מדריך המדיניות של Breakthrough Energy מחזק את תפקידו הקריטי של חלבון אלטרנטיבי בצמצום טביעת הרגל הפחמנית לאפס. GFI השתתפה בניסוח סדרי עדיפויות מדיניות במדריך חדש
Known as the Startup Nation, Israel is renowned for innovative technology, agricultural and stem cell research, and investment capital. It is thus not surprising that
The U.S. plant-based retail market grew at 27 percent over last year, almost two times greater than total retail food sales. 2020 was a year
Cultivated meat can compete on costs and have a lower environmental footprint compared to conventional meat production. If renewable energy is used in its production,
In our quest to create a sustainable, healthy, and just food system founded on alternative proteins, one diverse and popular product category remains elusive: structured,
Amidst Covid restrictions, 2020 turned out to be a transformative year for GFI in Israel, our first full year of operation. In 2020 we doubled
Israel’s Prime Minister Netanyahu become the first head of state to taste cultivated meat in a tasting event hosted by GFI Israel and Aleph Farms.
How do we feed 10 billion people by 2050? Fermentation provides a promising solution. Fermentation—the cultivation of a microbial species to produce or transform a
GFI Israel is expanding its graduate-level course on alternative proteins to three universities – a critical step to empowering the next generation of alternative protein